ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΕΝΝΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ:

Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Λ.Π ΜΕ ΑΝΤΖΟΥΛΕΤΑ ΓΕΝΑΤΑ ΣΚΑΤΟΥΛΙΑΡΑΤΟ (ΒΙΛΑΤΩΡΙΑ) , ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΓΕΝΑΤΑ ΤΣΙΑΜΑΡΑΤΟΥ,ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΓΕΝΑΤΑ ΜΑΡΑΤΟ(ΚΑΛΑΤΑ)

Δημόσιο έγγραφο 29/5/1845: Λ.Π γέννησης της Ελένης Λιβιεράτου Σπυράτου , κόρη του Δημήτριου Λιβιεράτου Σπυράτου , 38 ετών , γεωργός από Αγία Θέκλη και της συζύγου του Αντζουλέτα Γενατά Σκατουλιαράτο του Ιωάννη , 25 ετών , από το χωριό Βιλατώρια.

Δημόσιο έγγραφο 25/6/1845: Λ.Π γέννησης της Κατερίνας Γερολυμάτου από Καλάτα (λόγο νονάς) , με νονά την Αικατερίνη Γενατά Τσιμαράτου του Ευσταθίου από Αγία Θέκλη. Μάρτυρας υπογράφει ο Δημήτριος Γενατάς Μαράτος , 48 ετών , γεωργός από Καλάτα. Εφημέριος ο Κων/νος Γεννατάς Κομινάτος






Δημόσιο έγγραφο 29/5/1845: Λ.Π γέννησης της Ελένης Λιβιεράτου Σπυράτου , κόρη του Δημήτριου Λιβιεράτου Σπυράτου , 38 ετών , γεωργός από Αγία Θέκλη και της συζύγου του Αντζουλέτα Γενατά Σκατουλιαράτο του Ιωάννη , 25 ετών , από το χωριό Βιλατώρια:




===========================================================================
 
 
Δημόσιο έγγραφο 25/6/1845:  Λ.Π γέννησης της Κατερίνας Γερολυμάτου από Καλάτα (λόγο νονάς) , με νονά την Αικατερίνη Γενατά Τσιμαράτου του Ευσταθίου από Αγία Θέκλη. Μάρτυρας υπογράφει ο Δημήτριος Γενατάς Μαράτος , 48 ετών , γεωργός από Καλάτα. Εφημέριος ο Κων/νος Γεννατάς Κομινάτος:
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου