ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΕΝΝΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ:

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Λ.Π ΓΕΝΝΗΣΗΣ 1845 ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΓΕΝΑΤΑ ΛΗΞΟΥΡΓΙΟΤΑΤΟΥ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΓΕΝΑΤΑ ΛΗΞΟΥΡΓΙΟΤΑΤΟΥ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΡΟΥΛΑ ΓΕΝΝΑΤΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

  • Δημόσιο έγγραφο 13/3/1845: Λ.Π γέννησης του Διονύσιου Αναλυτή του Ζήσιμου Αναλυτή του Γεράσιμου , 30 ετών γεωργός από Αγία Θέκλη και της συζύγου του Αικατερίνη Γενατά Ληξουργιοτάτου , του Πέτρου Γενατά Ληξουργιοτάτου , 25 ετών από Αγία Θέκλη. Η Βάπτιση έγινε στον Ι.Ναό του Ασώματου Ταξιαρχη.
  •  Δημόσιο έγγραφο 7/5/1845: Λ.Π Γέννησης του Βασίλη Πετρίτζη ,γιου του Δημήτριου Πετρίτζη  του Ευσταθίου ,25 ετών Γεωργός από τα Μονοπαλάτα και της Χρυσορούλας Γεννατά του Ιωάννη , 20 ετών από Αγία Θέκλα.
  • Δημόσιο έγγραφο 7/5/1845: Λ.Π Γέννησης του Βασίλη Πετρίτζη ,γιου του Δημήτριου Πετρίτζη του Ευσταθίου ,25 ετών Γεωργός από τα Μονοπαλάτα και της Χρυσορούλας Γεννατά του Ιωάννη , 20 ετών από Αγία Θέκλα.







===================================================================================


Δημόσιο έγγραφο 13/3/1845: Λ.Π γέννησης του Διονύσιου Αναλυτή του Ζήσιμου Αναλυτή του Γεράσιμου , 30 ετών γεωργός από Αγία Θέκλη και της συζύγου του Αικατερίνη Γενατά Ληξουργιοτάτου , του Πέτρου Γενατά Ληξουργιοτάτου , 25 ετών από Αγία Θέκλη. Η Βάπτιση έγινε στον Ι.Ναό του Ασώματου Ταξιαρχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου