ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΕΝΝΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ:

Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Λ.Π ΓΕΝΝΗΣΗΣ 1845 . ΟΝΟΜΑΤΑ: ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ ΓΕΝΑΤΑ ΑΝΔΡΙΑΤΟΥ, ΠΑΝΑΓΗ ΓΕΝΑΤΑ ΑΝΔΡΙΑΤΟ , ΡΟΥΜΠΙΝΗ ΓΕΝΑΤΑ ΡΑΤΣΙΑΤΟΥ , ΠΑΝΑΓΗ ΓΕΝΑΤΑ ΚΟΜΙΝΑΤΟ.

Δημόσιο έγγραφο 8/5/1845: Λ.Π γέννησης της Καλομοίρας Γενατά Ανδριάτου , κόρη του Παναγή Γενατά Ανδριάτου του Παναγή , 38 ετών , κτηματίας από Αγία Θέκλη και της συζύγου του Ρουμπίνης Γενατά Ρατσιάτου του Αντωνίου , 32 ετών από Αγία Θέκλη. Νονός ο Ιωάννης Λοβέρδος Γεωργοκάτος. Η τελετή έγινε στον Ι.Ναό της Υπεραγίας της Θεοτόκου στην Αγία Θέκλη (λόγο του Νονού)

Δημόσιο έγγραφο 18/4/1845: Λ.Π γεννησης με μάρτυρα τον Παναγή Γενατά Κομινάτο του Ιωάννη , 48 ετών , γεωργός από Καλάτα:










Δημόσιο έγγραφο 8/5/1845: Λ.Π γέννησης της Καλομοίρας Γενατά Ανδριάτου , κόρη του Παναγή Γενατά Ανδριάτου του Παναγή , 38 ετών , κτηματίας από Αγία Θέκλη και της συζύγου του Ρουμπίνης Γενατά Ρατσιάτου του Αντωνίου , 32 ετών από Αγία Θέκλη. Νονός ο Ιωάννης Λοβέρδος Γεωργοκάτος. Η τελετή έγινε στον Ι.Ναό της Υπεραγίας της Θεοτόκου στην Αγία Θέκλη (λόγο του Νονού):
 
===============================================================================


Δημόσιο έγγραφο 18/4/1845: Λ.Π γεννησης με μάρτυρα τον Παναγή Γενατά Κομινάτο του Ιωάννη , 48 ετών , γεωργός από Καλάτα:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου