ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΕΝΝΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ:

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Λ.Π ΓΕΝΝΗΣΗΣ 1846 ΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΥΛΑΣ ΓΕΝΑΤΑ ΡΑΛΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΗΣ ΓΕΝΑΤΑ ΕΥΘΥΜΙΑΤΟΥ

Λ.Π  Γέννησης 29/1/1846 της Σταματούλας Γενατά Ραλάτου , κόρη του Νικολάου Γενατά Ραλάτου του Ευσταθίου Γενατά Ραλάτου , 50 ετών , γεωργός , γεννημένος στα Βιλατώρια και της συζύγου του Διαμάντω Δεμπονέρα Κουρούμπαλη , 30 ετών , γεννημένης στην Α.Θέκλη. Νονός ήταν ο Διαμάντης Γενατάς Λιναρδάτος. Μάρτυρας υπογράφει ο Νικολέτος Γενατάς Μπατιστάτος του Σπυρίδωνα , 54 ετών γεωργός από τα Βιλατώρια και η τελετή έγινε στον Ι.Ν Αγίου Νικολάου με εφημέριο τον Θεοδωρο Γενατά.

Λ.Π Γέννησης 6/2/1846 της Στυλιανής Γενατά Ευθυμιάτου , κόρη του Νικόλαου Γενατά Ευθυμιάτου του Ευαγγελινού Γενατά Ευθυμιάτου ,30 ετών , γεωργός από Αγία Θέκλη και της συζύγου του Αναστασούλας Γενατά Μαράτο του Ιωάννη Γενατά Μαράτου , 22 ετών από τα Κομινάτα.Νονός ήταν ο Ιωάννης Γενατάς Ληξουργιοτάτος του Χαραλάμπη . Μάρτυρες υπογράφουν οι :

Ευστάθιος Γενατάς Οκτοράτος του Παναγή , 38 ετών , γεωργός από Α.Θέκλη και
Χριστόδουλος Γενατάς Ρατσιάτος του Κων/νου , 29 ετών γεωργός από Α.Θέκλη.

Λ.Π Γέννησης 29/1/1846 της Σταματούλας Γενατά Ραλάτου , κόρη του Νικολάου Γενατά Ραλάτου του Ευσταθίου Γενατά Ραλάτου , 50 ετών , γεωργός , γεννημένος στα Βιλατώρια και της συζύγου του Διαμάντω Δεμπονέρα Κουρούμπαλη , 30 ετών , γεννημένης στην Α.Θέκλη. Νονός ήταν ο Διαμάντης Γενατάς Λιναρδάτος. Μάρτυρας υπογράφει ο Νικολέτος Γενατάς Μπατιστάτος του Σπυρίδωνα , 54 ετών γεωργός από τα Βιλατώρια και η τελετή έγινε στον Ι.Ν Αγίου Νικολάου με εφημέριο τον Θεοδωρο Γενατά





Λ.Π Γέννησης 6/2/1846 της Στυλιανής Γενατά Ευθυμιάτου , κόρη του Νικόλαου Γενατά Ευθυμιάτου του Ευαγγελινού Γενατά Ευθυμιάτου ,30 ετών , γεωργός από Αγία Θέκλη και της συζύγου του Αναστασούλας Γενατά Μαράτο του Ιωάννη Γενατά Μαράτου , 22 ετών από τα Κομινάτα.Νονός ήταν ο Ιωάννης Γενατάς Ληξουργιοτάτος  του Χαραλάμπη . Μάρτυρες υπογράφουν οι :
Ευστάθιος Γενατάς Οκτοράτος του Παναγή , 38 ετών , γεωργός από Α.Θέκλη και
Χριστόδουλος Γενατάς Ρατσιάτος του Κων/νου , 29 ετών γεωργός από Α.Θέκλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου